Не успяхме да решим въпроса с корумпираната държава на Борисов. 

...
Не успяхме да решим въпроса с корумпираната държава на Борисов. 
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов трябва да бъде съден за сериозни корупционни сделки

Не успяхме да решим въпроса с корумпираната страна на Борисов.  Трябва да се организира детайлно следствие какви бяха аргументите българската страна да прекара така наречен „ Руски, Турски поток “, и за която няма нито едно отклоняване. И платихме ние, а на сръбска територия тръбата бе платена от „ Газпром “. Борисов има качества на манипулатор. Той запушва българската страна. Парламентарната република буксува.

 

Руснаците стопираха газа, те не извършват контракта.

 

Проблемът с границата не е от през вчерашния ден и през годините не бяха взети съответни ограничения. Има огромен контингент от хора, които търсят реализация на Запад.

 

Виждате пробойните на оградата. Гърците направиха такова преградно оборудване и там пиле не може да прехвръкне. Тук нашите опънаха една телена мрежа. Това би трябвало да се окомплектова границата с жива мощ. Кирил Петков направи промени на границата, само че нищо не се промени.  Границата остава на сянка.

 

Българо-турската граница е несигурна и ненадеждна. Там редовно би трябвало да се работи. Хората там знаят всичко, само че полицията не знае. Българската система за сигурност е недофинансирана. Няма система за кадрово окомплектоване. Назначаваха се комфортни хора, които да обслужват  системата на Борисов.

 

Това, което предлага Трифонов не може да стане Член първи от българската конституция споделя, че България е парламентарна република. Не може да има полубременна жена. Трифонов е провинен за буксуването на страната. Най-добре е да очисти политическия терен. Има Такъв Народ саботираха всяка стъпка на това държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР